Hoe werkt het

VoordeelPas Roerdalen

Ben je als inwoner van de gemeente Roerdalen ook zo trots op onze regionale ondernemers en blij dat je dicht bij huis zoveel ondernemende partijen hebt waar je terecht kunt? Door je dagelijkse boodschappen en andere aankopen te doen binnen de regio, zorgen we er samen voor dat onze omgeving blijft groeien. Daarom hebben we de VoordeelPas Roerdalen ontwikkeld. Op vertoon van de pas krijg je vanaf 1 januari veel extra voordeel bij een heleboel bedrijven in jouw omgeving. Check altijd de site voor de actuele aanbiedingen.

Voordeelpas voor Ondernemers

De Voordeelpas Roerdalen is een initiatief van de Ondernemersvereniging Roerdalen en Ondernemers Montfort en Posterholt. Het is mogelijk om als ondernemer in de gemeente Roerdalen aan te sluiten bij het concept van de Voordeelpas. Er zijn een aantal voorwaarden gesteld aan deelname die wij zullen toelichten.

Wilt u meer weten over aansluiten, neem dan contact met ons op via mailadres: info@voordeelpasroerdalen.nl Laat uw gegevens achter en er wordt contact met u opgenomen.