Hoe werkt het

VoordeelPas Roerdalen

Ben je als inwoner van de gemeente Roerdalen ook zo trots op onze regionale ondernemers en blij dat je dicht bij huis zoveel ondernemende partijen hebt waar je terecht kunt? Door je dagelijkse boodschappen en andere aankopen te doen binnen de regio, zorgen we er samen voor dat onze omgeving blijft groeien. Daarom hebben we de VoordeelPas Roerdalen ontwikkeld. Op vertoon van de pas krijg je vanaf 1 januari veel extra voordeel bij een heleboel bedrijven in jouw omgeving. Check altijd de site voor de actuele aanbiedingen.

Voordeelpas voor Ondernemers

De Voordeelpas Roerdalen is een initiatief van de Ondernemersvereniging Roerdalen en Ondernemers Montfort en Posterholt. Het is mogelijk om als ondernemer in de gemeente Roerdalen aan te sluiten bij het concept van de Voordeelpas. Er zijn een aantal voorwaarden gesteld aan deelname die wij zullen toelichten.

Wilt u meer weten over aansluiten, neem dan contact met ons op via mailadres: info@voordeelpasroerdalen.nl Laat uw gegevens achter en er wordt contact met u opgenomen.

Voordeelnummer

De pas heeft een nummer, uw eigen nummer, waarmee u extra voordeel kunt krijgen. Uw nummer kan zomaar uitgeroepen worden tot het voordeligste pasnummer. De bonus wordt kenbaar gemaakt via de site. Dit kan variëren van gratis etentjes tot extra bonuskorting. Het zal altijd een verrassing zijn!

Hou daarom de websites en de Facebook pagina goed in de gaten.

Aanmelden nieuwsbrief

Overzichtelijk alle aanbiedingen in de mail krijgen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief! Deze verschijnt per kwartaal. Meld u voor de nieuwsbrief aan vóór 1 januari! U maakt dan bovendien kans op een weekendje weg in onze eigen gemeente.

Verkooppunten VoordeelPas

Restaurant bie Dave en Marie
Fotograaf Peter Kroon
Dirkx Schoenen
Cafetaria ‘t Heukske

Hubo Minkenberg/Woonwinkel Knus
De Aethook

Bakkerij-Emte Mans
Electro Wolters

Van Birgelen Assurantiën
Café Le Carrefour 

Plus Bronswijk
Elektro Specialist Hoeben

Slijterij wijnboetiek Het Steenhuis
Sport en Rijwielhuis Piet Daemen
Tuincentrum Daniëls
Tuincentrum Schmitz.