Laat u een jaar lang verrassen!

De voordeelpas Roerdalen bestaat 1 jaar. Om te vieren dat de voordeelpas een jaar in gebruik is, wordt er een groots verjaardagscadeau weggegeven. Voor alle voordeelpasbezitters is er de actie: Win een jaar lang iedere maand een verrassing! Iedere eerste week van de maand krijgt de winnaar een cadeau van een ondernemer die aangesloten is bij de voordeelpas en dat maar liefst een jaar lang. We verloten deze prijs 3x. De prijswinnaars vallen onder de voordeelpasgebruikers, de mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief en volgers van de facebookpagina. 
In de eigen regio uit eten, een high-tea beleven, een onderhoudsbeurt op de fiets, verscheidene producten en bowlen met korting, dat en nog meer kan allemaal met de voordeelpas. Aangesloten ondernemers hebben geregeld een actie waarbij de voordeelpas gebruikt kan worden. De actuele acties zijn altijd te vinden op de site van de voordeelpas. 
Sinds 1 januari 2018 is in Roerdalen de Voordeelpas actief. Uit een initiatief van de Ondernemersvereniging Roerdalen en ondernemers uit Posterholt en Montfort is de voordeelpas ontstaan. Tevens bezit de pas een uniek pasnummer die nog meer voordeel op kan leveren. Maandelijks wordt er extra voordeel weggegeven en kunnen pasbezitters een mooi cadeau verkrijgen. 
De prijswinnaars, van een jaar lang verrassen, worden 11 februari kenbaar gemaakt. U doet dus automatisch mee als u de pas in bezit heeft. U heeft deze nog niet, maar u wilt wel nog een jaar lang verrast te worden, schaf de pas dan nog aan voor 1 februari 2019! Passen zijn te koop bij vrijwel alle aangesloten ondernemers voor slechts € 5,-. Aanmelding voor de nieuwsbrief en volgen via facebook is ook mogelijk om kans te maken.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment